...

jag vet inte hur länge till jag kan ha det såhär. det är knappt så jag kan andas känns det som. det är inte roligt att vara hatad, jag vet inte äns något fel jag har gjort. vissa saker ni skrev.. det gjorde verkligen ont. så om ingenting ändras snart så åker jag nog till kristin och mormor och morfar i alingsås på tisdag och stannar ett tag... då kanske man kan få en paus från livet liksom... och alla en paus från mig.

Kommentarer
Postat av: Isabella Bergström

Lilla du, Jag vill inte bråka, med det var faktiskt du som började skriva saker som vi tog illa vid oss.. så tyck inte synd om dig själv. Vi börja med att ''ni går oss på nerverna'', och att ''vi vill här ifrån'' sedan skriver du: Helt sick.. att ni vågar säga så om oss. ni gör ju inte ett skit hemma förutom att laga för stark mat. ni ska inte klaga när det ända ni gör är att sitta på rövarna instängda i erat rum. om ni hade skrivit lite mera om vad ni gör på bloggen så hade ni själv fattat att ni tillbringar 90 % inne på erat rum. och peter jag har inte gjort ett skit mot dig men ändå är det ända jag får är sura blickar från dig, asså man börjar ju undra???? för det är fan inte oss det är fel på!!!

-

Va inte de lite att ta i? Du gick emot oss som en vägg där, pga den lilla sanningen som delvis inte var riktad till er utan att vi får stå ut med ett mögel rum som luktar skit. Därför måste vi här ifrån. När du skrev denna kommentar till oss så blev vi väldigt upprörda och vägrade att bli behandlade så, då gav vi igen med samma medicin. Tycker det är ganska lågt av en syster att skriva så, var du ute efter att bråka då? jag blir förvirrad över detta..

ps: ingen hatar dig, men blev väldigt arga och besvikna. //Isabella Sofia

2012-01-16 @ 00:22:50
URL: http://sofieebell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0