aaaahh!

Ibland blir jag så jävla arg på vissa människor som är så dumma men inte fattar det själva! asså vakna upp till verkligheten och sluta lev i en fantasivärld som definitivt inte finns!!!

Kommentarer
Postat av: Isabella Bregström

Nu din lilla skit så är det så här, att jag har bokfört flera veckor i min datorn vad jag och isabella har gjort hemma, jag och isabella gör strax över 80% av allt arbete hemma din mamma gör 15 och du gör 5 ynka små %. Det är fan inte vi som är värdelösa det är ni!. vad är det med mitt inlägg som är taskigt, att vi inte står ut med att bo här är väl för fan inte bara på grund av er utan en massa andra fraktorer, Nu har jag sett jävligt mycket här i huset, i början så trodde jag inte på Isabella, men nu har jag själv sett med egna ögon hur jävliga ni är mot henne. Jag förstår varför hon ville ta livet av sig själv! Men tack vare mig så gjorde hon inte det, så allt ni har orsakat är att din syster och Åsas dotter nästan har tagit livet av sig på grund av erat minst sagt korkade beteende. självklart kollar jag snett på dig vad fan förväntar du dig igentligen! vi hör hur ni snackar skit om oss så fort vi vänder ryggen till. Du går runt och klagar på oss hela tiden, och går runt och försöker att trycka ner mig. Jag betalar ett jävla överpris för att bo hos er! dessutom studerar jag och har 3 timmars restid varje dag!. egentligen borde jag inte göra nånting hos er. Jag ska väl för fan inte göra slav arbete för din mamma. det jag gör har jag gjort för att vara snäll och jag klarar knappt av att sköta mina studier eftersom ni förväntar er så jävla mycket av mig. Du är ju för fan världens mest patetiska idiot! du går ju bara hemma hela tiden, och ändå så sitter du på din röv hela tiden. att du gör ett större arbete en dag betyder inte att du är aktiv. Du klarar ju inte ens av en enda liten fjuttig bantningskur, Men det är klart jag hade inte heller orkat göra så mycket om jag var stor som ett hus och väger nått så inni helvete mycket. Du är ju så jävla barnslig och så jävla patetisk. Du är så värdelös att du till och med bor hemma fast du snart är 21!. Vad fan har jag gjort mot dig egentligen, mitt inlägg var knappt riktat mot er. Det enda jag skrev var att ni går mig på nerverna, och det gör ni!. varför skulle inte jag våga säga så om er? haha tror ni jag är rädd för att utrycka mina tankar och känslor?. Det enda jag har sagt är sanningen och vad jag vill! inget annat, det jag har sagt har inte ens du med att göra! Vad fan fick du ens luft ifrån! trodde absolut inte att du kunde vara så här omogen!

2012-01-15 @ 15:13:24
URL: http://sofieebell.blogg.se/
Postat av: Isabella Bergström

Va fan har vi gjort mot dig??!! Vi skriver att vi vill här ifrån och att ni går oss på nerverna! Det är ju bara sanning! Jag trodde aldrig i mina vildaste fantasier att min egen familj kunde vara såhär mot mig! Att ni kan stå ut med er själva när ni gaddar ihop er så mot mig! Bara för att jag har en pojkvän och inte är lika intresserad av att sitta och snacka skit om allt och alla med er längre. När ni snackar skit om mig utanför min dörr, eller när ni går ut och röker, eller skrattar åt mig bakom min rygg, eller när mamma bara står på din sida bara för att du är ensam och inte har någon som älskar dig, så är inte ni min familj utan barnsliga 3 åringar som inte vet vad familje-kärlek är. Jag saknar ord när jag tänker på hur mycket ni har sjunkit i mina ögon. Du är så patetisk barnslig när du ens reagerar på mitt inlägg, haha det är ju bara du som inte ser verkligheten! Väx upp !!

Och att du ens vågar säga att vi bara lagar mat, HAHA skrattretande! Är det de du ljuger om till mamma?! Dax att säga sanningen om vem som gör vad här hemma.. Kanske?? Just det, Ni kommer ju vara så jävla stolta över er själva för att ni har klippt häcken i 3,5 tim, JÄVLIGT duktigt av er, Men ni når fortfarande inte upp tiden som vi gör här hemma..

Fortsätt snacka skit, fortsätt skratta bakom min rygg, fortsätt trycka ner mig, jag kommer bara bli starkare av det.. och sedan i slutändan kommer jag resa mig upp och stå med stadiga ben! Och ni kommer att inse hur mycket ni har förlorat ! bye!

2012-01-15 @ 15:19:59
URL: http://sofieebell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0